Golvavjämning

Golvavjämning Göteborg – jämna, snygga och tåliga golv

Behöver ditt golv jämnas ut innan det ska användas? Välkommen att anlita för golvavjämning. Vi använder moderna och effektiva metoder och kvalitativa produkter som ger ditt golv en jämn och slitstark yta. Oavsett om det handlar om ett kontor, en industrilokal eller en butik så kan vi ta fram ett golv som är slitstarkt och tål att användas under en lång tid.

Vi utför golvavjämning och en rad andra tjänster inom golv. Välkommen att kontakta oss för att få offert på golvavjämning i Göteborg.


Alla golv utsätts för mycket slitage

Golv utsätts alltid för slitage. Särskilt industrigolv är utsatta men även i bostäder och kontorslokaler tar golv stryk. Därför ,kan det behövas golvavjämning när ytskikten ska avlägsnas. Även vanliga heltäckningsmattor kan lämna rester av lim efter sig och ofta kan det fungera bättre att täcka över med ett golvavjämningsmaterial istället för att slipa bort dem.

Golvavjämning kan även behövas vid nybyggen då det kan blir skarvar när betong gjuts i olika sektioner. Vill du bli av med glipor och ojämnheter så är golvavjämning en utmärkt metod. Ytan blir slät och slitstark och det går att lägga på valfritt golvmaterial. Det går också att välja en golvavjämningsmaterial som ger ett önskat slutresultat direkt.

Golvavjämning Göteborg – vidare information

Golvavjämning är ett samlingsnamn på produkter och metoder som används för att få fram en yta som antingen är färdig för golvbeläggning eller själv kan fungera som golvyta.

Vi kan garantera att en golvavjämning uppfyller följande:

  • Att golvet blir plant nog för en golvbeläggning.
  • Att golvavjämningsmassan klarar den belastning som är föreskriven för den aktuella lokalen.
  • Golvavjämningsmassan tål vatten och byggfukt.
  • Den går att kombinera med ljudgolv, värmegolv och flytande golvkonstruktioner.
  • Massan avger låga emissioner utan att påverka golvmaterial eller inomhusmiljö.

Välkommen att anlita oss för golvavjämning i Göteborg – ditt golv kommer att hålla länge.

Anlita oss för flytspackling 

Flytspackling är en effektiv metod för att få ett jämnt och fint underlag att lägga exempelvis keramik på - vilket också gör metoden väldigt användbar i samband med exempelvis en badrumsrenovering. Flytspackel kan även användas på befintliga golv och väggar och då med samma syfte: att få en jämn yta. 

Ser man till flytspackling så kan man lätt tro att det handlar om någonting som är väldigt enkelt att genomföra. Riktigt så är det inte. En flytspackling bygger på kunskap, erfarenhet och på att kunna avgöra exempelvis vilken mängd som behövs - samt hur olika material ska behandlas. 

Grundarbetet är viktigt vid flytspackling 

Det handlar även om ett ganska intensivt arbete initialt där ytan som ska spacklas måste vara absolut ren, torr, fri från damm och där exempelvis sprickor och annat också måste repareras innan. 

Utöver detta så bygger även en lyckad flytspackling på att man använder sig av rätt verktyg och rätt teknik. Det man bör veta är att proffs får det svåra att se enkelt ut. Det gör att många tänker sig att en flytspackling är enkel - man man baserar detta på att man sett proffs arbeta. 

Vi är experter på flytspackling och kan åta oss både större och mindre projekt hos både privatpersoner, företag och hos fastighetsägare. Anlitar du oss för en flytspackling så garanteras du ett perfekt resultat av högsta kvalitet. Detta oavsett vilket material som är underliggande. Vi får det svåra att se enkelt ut. Välkommen!

golvavjämning göteborg

Slitstarkt och jämnt golv med golvavjämning