Om oss

Golvläggare med kunden i fokus

Vi är ett företag som är specialiserat på att lägga och slipa golv. Med över 17 års erfarenhet av golvbranschen kan vi alltid möta våra kunders önskemål.

Vi har en stark yrkesstolthet och lämnar aldrig arbetsplatsen innan vi är nöjda med det utförda jobbet. Vi har arbetat med de flesta golvtyper och träslag och kan ge våra kunder tips och råd inför produktvalet. Vi lägger golv snabbt och utan slarv och kan sedan hjälpa till med slipning och övrigt underhåll.

Vi gör allt vi kan för att ta hand om ditt golv och ha utfört många stora arbeten genom åren. Att ta hand om sina golv och trappor är en investering i framtiden som vi kan hjälpa dig med. Höj värdet på ditt hem genom att låta oss göra en golvläggning. Anlitar oss kan du känna dig trygg i att du får ett golv fritt från bubblor, sprickor och fula skavanker.

Vi vänder oss till privatpersoner och företag och vårt främsta arbetsområde är Göteborg med omnejd. Som kund kan du alltid känna dig trygg när du anlitar oss för ett uppdrag. Vi är registrerade för F-skatt, ansvarsförsäkrade och alla våra medarbetare är utbildade och erfarna.

parkett golvläggare göteborg

Kunniga och erfarna yrkesutövare som lägger alla typer av golv