Vi slipar golv i villor, lägenheter, hotell, kontor m.m.

Parkettgolv - Massiva trägolv - Furugolv

Professionell golvslipning som lyfter ditt trägolv

Vi slipar parkettgolv, fiskbensparkett, exklusiva golv, trägolv och behandlar med rätt ytbehandling. Besök vårt showroom i golvbutiken för att se över vårt utbud av behandlingar, adressen hittar du längst ner på sidan!

Välkommen att kontakta oss för offert på en golvslipning! Vi slipar alla sorters trägolv oavsett träslag. Hör av dig till oss för prisförslag, referenser och rådgivning om golvslipning.

Undvik dyra nyläggningar med vår hjälp

Finns det något vackrare och mer stämningsskapande i ett hem än ett klassiskt trägolv? Den levande, varma och naturliga känslan och det mjuka och behagliga underlaget skapar den rätta atmosfären i ett rum.

Vi har de kunskaper och den erfarenhet som behövs för att utföra en golvslipning med perfekt resultat. Det är viktigt att anlita kompetenta personer för golvslipning – arbetar man med bristfälligt handlag eller fel maskiner är risken stor att golvet slipas ned för mycket eller skadas. Vi har bevittnat ett flertal fall där felaktiga slipningar resulterat i dyra renoveringar eller nyinköp – helt i onödan.

Vi slipar ditt trägolv

Om du kontaktar oss för en golvslipning så kan du känna dig hundra procent trygg i att arbetet kommer att motsvara dina krav och förväntningar. Vi är vana att abeta med exklusiva golv som kräver erfarenhet och kunskap för bästa resultat! Oavsett om det handlar om parkett eller massiva trägolv så kommer vi att göra ett kompetent arbete. Vi tar hänsyn till material, mönster, träslag och nötningsgrad och väljer bästa möjliga metoder för att nå så hållbara resultat som möjligt. Vi följer självklart branschens riktlinjer för ett fackmannamässigt utförande och lämnar garanti på allt arbete som utförs.

Trägolv går att slipa flera gånger

I princip kan man utföra golvslipning och renovering på ett trägolv ett flertal gånger – så länge skitskiktet är tillräckligt tjockt. Vi slipar ned till rent trä och inleder sedan en ytbehandling. För att resultatet ska bli riktigt bra måste golvunderlaget vara stabilt och dessutom måste slitskiktets stavar sitta fast ordentligt i underlaget. Detta kan vi justera om det inte skulle vara så att stavarna sitter ordentligt.

Vi snyggar till ditt golv med korrekt slipning

Hur en golvslipning ska genomföras varierar beroende på flera olika saker, främst vilken typ av golv det handlar om och hur slitet det är. Om lacken är sliten och tappat sin lyster med träet är oskadat så behöver slipningen inte vara så djup. Det räcker i dessa fall med att få bort den gamla lacken och frilägga en ny träyta med en försiktig slipning.

Det är även viktigt att välja rätt slipmaskin för rätt golv, handlar det om ett hårt slitet golv så använder vi en slipmaskin med starkare motor.

Har du ett trägolv som behöver snyggas till? Välkommen att anlita oss för en kompetent golvslipning!

Kunniga och erfarna yrkesutövare som lägger alla typer av golv